Както винаги по същество и без излишни отклонения - Левски,

...
Както винаги по същество и без излишни отклонения - Левски,
Коментари Харесай

Така го правят шампионите

Както постоянно всъщност и без непотребни отклонения - Левски, в сегашния си вид, не става. Не дава отговор нито на упованията на своя максимален покровител - публиката, нито на упоритостите на ръководителите си.

Какъв е казусът? Дълга тематика. Считано все още е съвсем неизчерпаема. Заради това е и обикновено да има толкоз мнения по въпроса, множеството от които с очебийно отрицателна тенденция.

1:3 от Героя в първия мач изобщо на Делио Роси, а в този момент " класика " за тим номер 5 във краткотрайното класиране на международната мощ Малта - Хибърниънс против " сините ". Слабо. А също и срамно. И колкото и да не го интересуват италианския експерт резултатите в контролите, колкото и да повтаря, че даже няма да ги запомни, едно е несъмнено - почитателите в никакъв случай няма да ги не помнят .

 Хибърниънс победи Левски с 3:0
Срам! Левски катастрофира челно в Малта, Хибърниънс взе скалпа на " сините "!

Крайно време е Делио Роси да се трогне от протичащото се!

Какво не е на мястото си в Левски? Собственикът ли не е задоволително зает, директорът-мениджър ли не е задоволително умел, треньорът ли е несъответстващ с родните стандарти и статукво във футбола, звездите ли толкоз си могат - да каже някой способен. Но даже и човек да не е напълно във вътрешността в нещата е очевидно, че това не може да бъде новият първенец на България. Може би заканите на Роси ще се осъществен и Левски още веднъж ще е номер едно, само че надали това ще се случи в границите на настоящия сезон . Дори и Левандовски да вземат в състава си.

 Снимка 326389
Източник:

Кой може да стане първенец? Кой тим разполага с всичко належащо, с цел да смъкна от трона разградската машина за футболни доходи?

Отговорът още веднъж е явен. Има един преобладаващо, набиващо се на очи настоящ професионално футболен клуб в страната. Който афишира прехвърлянията както прилича - на формалния си уебсайт. Отбор, чийто лагери са на не просто екзотични дестинации, а на такива, които подсигуряват стойностни инспекции.

Клуб, който знае, че контролите са просто протоколни, само че и също по този начин е наясно, че резултатите в тях могат да бетонират доверието на почитателите . Още повече когато играеш и побеждаваш Интер и Динамо (Киев), да речем. Макар и импровизирано. Въпреки че във футбола в никакъв случай нищо не е напълно импровизирано.

 Снимка 244488
Източник:

Клуб, чийто президент търпи всевъзможни рецензии и негативи, в някои от които може и да е разполагаем прочут аргумент, само че и чийто принос не просто за футбола ни, а за българския спорт изобщо, е сложна за премерване и безспорна големина.

Лично отклоняване по последния акцент . В неофициален диалог с сегашния създател на журналистическото мнение, някогашен " мощен човек " (както обичаме да казваме) в Левски съобщи следното:

" Гриша може да е допускал някои грешки в живота си. Но безгрешни хора няма. Аз също не съм подобен. Нима Вие сте? Едно нещо обаче никой и в никакъв случай не може да му оспори - приноса към спорта ни. Не единствено към битката. Към спорта изобщо. Аз персонално знам за редица случаи, в които той е помагал със лични средства, само че не е желал да се дава публичност на това.

Паметник да му повдигнат на Гришата! А не знайни и незнайни персони, без никакво добро име и ангажираност със спорта ни, които в никакъв случай не са се събличали по физическо, да си разрешават да го хулят. Въпреки че той надали им обръща някакво внимание... ".

 Снимка 334829
Източник:

Силна имитация, още повече изречена от устата на предприемач, който беше подготвен на всичко, с цел да бъде Левски номер едно . " Там, където той заслужава ", както въпросната персона обича да споделя.

Край на отклонението. Връщаме се към тима, който има капацитета да заеме мястото на Лудогорец на върха в класирането. Не еднократно. И не в кратковременен проект.

Клубът, който разполага с " емблематичен " основен управител. Отново журналистически паразитизъм. Такъв бил, онакъв бил... Тук не приказваме за човешки качества. И Ицо псува като преносвач, само че (почти) всички си го обичаме. Става дума за това, че единственото, от което въпросният управител се нуждае, с цел да открие идващия огромен гений за своя състав, са самолетни билети. Той си знае дестинацията, той е наясно с това кого си е набелязал. Факт е обаче, че процентът му на успеваемост при покупко-продажбите за задгранични състезатели, които след това вършат същински възторг в България, евентуално е някъде към 80.

 Снимка 334831
Източник:

Та това е клубът. Това е притежателят, това е мениджърът, това е методът за оповестяване на новите попълнения и за връзка с останалите клубове, организации и медии. Да, от време на време малко по-рязко и смело, само че рядко се стъпва на най-високото ходило само с благоденствие, гледане в профил и решения, вид " Швейцария " (неутрални).

Това е методът да станеш първенец. Не биейки се в гърдите. Не с огромни, само че напразни обещания. Не от сутерен. А със суплес. И не за няколко, а за всички пет точки!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР