Изявленията, в които се омаловажава изменението на климата или се

...
Изявленията, в които се омаловажава изменението на климата или се
Коментари Харесай

Комисарят по околната среда настоя за разясняване на зелените политики на ЕС

Изявленията, в които се омаловажава изменението на климата или се твърди, че то не е породено от индивида, не могат просто да бъдат отхвърлени, съобщи Синкевичус в Брюксел пред ДПА.

Винаги би трябвало да се има поради социално-икономическото влияние на новото законодателство, сподели той. Ето за какво Европейски Съюз би трябвало да осведоми по-добре за това, което прави, сподели той.

Комисарят съобщи, че е уверен, че чистите технологии и по този начин наречената " зелена договорка " на Европейски Съюз могат да дадат на Европа конкурентно преимущество.

Зелената договорка има за цел да направи Европейски Съюз въглеродно безпристрастен до 2050 година и включва ограничения в разнообразни браншове като енергетиката, превоза, индустрията и селското стопанство.

Междувременно пакетът на Европейската комисия " Подходящ за 55 " има за цел да понижи нездравословните излъчвания на парникови газове с 55% до 2030 година спрямо равнищата от 1990 година

Сред другите десни партии в Европа и немската Алтернатива за Германия (AзГ) се съмнява, че изменението на климата е породено от индивида, и кардинално отхвърля политиката на Европейски Съюз в региона на климата, показва ДПА.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР