Стопкадри Нова ТвВремето и днес остава нестабилно.Предобед ще е слънчево,

...
Стопкадри Нова ТвВремето и днес остава нестабилно.Предобед ще е слънчево,
Коментари Харесай

Задават се гръмотевични бури до часове, обяви синоптичка

Стопкадри Нова Тв

Времето и през днешния ден остава несигурно.

Предобед ще е слънчево, само че следобяд бързо ще се развиват гръмотевични стихии, които ще обиден първо западните, а до вечерта и централните елементи от страната.

На места още веднъж има риск и от градушки, и по тази причина за някои области в Западна България е в действие жълт сигнален код за интензивни превалявания с гръмотевици и увеличаване напразно.



Температурите ще доближават от 20 градуса в източните региони, докъм 27 в региона на Петрич и Сандански.

На морето за следващ ден температурите ще останат към 20 градуса, само че въпреки всичко денят там ще премине без превалявания и с повече слънце.

Ще се усеща обаче и студен източен вятър, водата към момента ще е до 17 градуса, а вълните на морето ще доближават половин метър, заяви синоптичката на Нова Тв.



В четвъртък и петък атмосферата остава нестабилна, като в западните и централните региони още веднъж ще има гръмотевични стихии, а температурите ще доближават от 20 до 25 градуса.

През почивните дни и при започване на новата седмица ще се радваме на повече слънце. Времето ще се затопли и тук-там термометрите ще демонстрират до 27-28 градуса, добави Никол Станкулова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР