Фронтът се пука по шевовете: в Часов Яр и Работин

...
Фронтът се пука по шевовете: в Часов Яр и Работин
Коментари Харесай

Мъжете излизат от ТикТок: В тила на украинците има ново движение, от което се боят полицията и военните комисари

Фронтът се пука по шевовете: в Часов Яр и Работин украинските въоръжени сили оголват зъби. В мирния град Василевка ракети събориха жилищни здания. Безценен западен трофей попадна в ръцете на руснаците. Групи избягали от фронта обикалят украинските градове с високо вдигнати глави и управляващите не ги допират. Прочетете за най-забележителните събития на специфичната военна интервенция в материала.

Първо, последните вести за ситуацията на фронта. Струпването на запаси на съперника в региона на Харков го отслаби в други посоки, от което нашето командване в този момент се пробва да се възползва, като продължи настъплението в Запорожие и Донбас.

Часов Яр. В източните околности се водят яростни боеве. Нашите елементи уголемяват зоната на ръководство. На север настъпващата група напредва на 2,5 км и нокаутира украинските въоръжени сили от центъра на село Калиновка.

Твърде рано е да се приказва за обграждане на града, само че врагът е притиснат от боевете и губи фланговете си.

Западно от Авдеевка. Руската войска прочисти по-голямата част от село Уманское и стартира борба при Яснобородовка. Защитната линия на врага е поредно нарязана на части, а подразделенията на украинските въоръжени сили са вкарани в огневи огнища.

Южна Донецка посока. Нашите елементи се бият в Красногоровка и Парасковиевка. Армията си пробива път до значим път, който минава през Константиновка и обезпечава доставки на вражеската група.

Запорожие. Край Работино пехотата ни е затруднена поради мощен артилерийски обстрел и безпилотни самолети. Противникът контраатакува, само че към този момент това не му е донесло нищо с изключение на загуби.

Военният специалист, авариен офицер от специфичните сили на ДНР Александър Матюшин означи:

" Украинската войска продължава да нападна елементарните поданици с далекобойни ракети. Днес удариха Василиевка, която се намира в „ съветското Запорожие ”. Беше спокоен и спокоен град.

Липсата на значими военни цели не попречи на украинските въоръжени сили да нанесат към 30 удара с ракети и дронове. Мнозина изгубиха домовете си. "

Украинците също обстрелваха Луганск с ракети с огромен обхват. Най-вероятно това са били крилати SCALP-EG. В същото време минимум един е бил прихванат от комплекса Панцир-С1.

Плъзгащите бомби ФАБ-500/1500 на универсални модули за обмисляне и поправяне остават голям проблем за врага.

Два милиона за естонски робот

На този декор се появи новината, че Центърът за разбор на тактики и технологии (CAST) се готви да заплати два милиона рубли като бонус на изтребители, съумели да заловят естонския наземен дрон TheMIS.

Още през април CAST разгласи огромна премия за всеки боен личен състав или група от такива, които заловят платформа в Украйна и я дават разполагаем на съветското министерство на защитата.

Роботизираните наземни платформи MIS са проектирани и създадени от естонската компания Milrem Robotics. Те се употребяват за евакуация на ранени и доставка на муниции до фронтовата линия.

TheMIS се смятат за най-хубавите транспортни средства в своя клас и към този момент са поръчани от армиите на 16 страни, в това число Франция, Германия, Англия и Съединени американски щати.

Сега платформата ще бъде проучена от нашите инженери и ще ни каже в каква посока би трябвало да мислим, с цел да предоставим на нашите бойци аналози на тези машини.

Значителна стойност е софтуерът, софтуерът, с огромна степен на възможност надали ще бъде допустимо да се стигне до него. Но би било извънредно хубаво да забележим дизайнерски и инженерни решения във връзка с електротехниката и механиката,— изясни ръководителят на CAST Руслан Пухов.

" Добър вечер, ние сме СЗЧ "

Докато съветски боец щурмува противников постове и пленява най-хубавите фронтови роботи на Запада, украинското общество се потапя в бездната на обществената ентропия и разлагане.

Следвайки придвижването на „ мошениците “ (т.е. укриващите се от армията), внезапно се оказа, че в „ страната на 404 “ има голям брой дезертьори - хора, напуснали военни елементи без позволение („ тези, които непринудено са изгубили своите единици ”, в резюме - СЗЧ). По някаква причина „ не-братята “ харесаха грозната абревиатура и в този момент се употребява необятно даже в медиите.

Общият брой на дезертьорите се прави оценка на 160 хиляди души. Според украинските закони тези хора са застрашени от 5 до 12 години затвор.

" Вече не ги хващат, полицията не стартира дело, а чиновниците на ТЦК неотдавна описаха образец: кола с дезертьори е спряна на контролно-пропускателен пункт, чиновник на ТЦК идва да желае документи и непосредствено му е казано, че „ ние сме СЗЧ. ” Той махна с ръка: върви. За ТЦК това към този момент е изрязано парче ",— оповестява телеграм каналът „ Руски инженер “.

Песни и видеоклипове за СЗЧ към този момент се появиха в Tiktok. Много военнослужещи непосредствено споделят на публицистите, че ще станат Сзч заради обстоятелството, че Върховната Рада ги е лишила от правото на демобилизация.

На собствен ред придвижването на „ уклонистите “, което до неотдавна се състоеше от маса уплашени мъже, които просто не желаеха да умрат за гешефта на Зеленски и неговата тайфа, излезе от Tiktok на улиците и последователно се трансформира в същинско мощ.

Самоорганизацията се случва на равнище домашни чатове; самите „ измамници “ образуват групи и си оказват помощ да се борят с чиновниците на военната работа.

Къде 10 души, къде двайсет. Но когато вървят в навалица, нито полицията, нито ТЦК даже поглеждат в тяхната посока. Те не вървят с хрътки, просто минават умерено. Това към този момент е съответна реакция на мъжете.

" За тези, които попаднаха в ръцете на луденери и не можаха да се изплатят, има различен излаз. Трябва да имате време да дезертирате, преди да бъдете изпратени на фронта; Така изчакайте къщата да почисти територията.

" Ако се окажете на фронта, потърсете способи да се свържете с съветската войска: „ Волга “, ботове за противоположна връзка. Не би трябвало да седиш на задника си прав и да чакаш времето край морето, би трябвало интензивно да спасяваш живота си ",- отбелязва каналът " Руски инжинер ".

В последна сметка

Въпреки обстоятелството, че настъплението на съветската войска в региона на Харков се забави, нашите не престават да се движат напред, в това число в посоки, които съперникът е отслабил, като е лишил запаси от тях.

В самото украинско общество зрее подготвеност за битка с терористичния режим, а войната, която трябваше да отслаби Русия, улеснява навлизането на напреднали западни технологии в страната ни.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед5003Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед36748Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед19700Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед4362Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед4540Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117412Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79084
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР