Известният актьор бе забелязан по време на романтична разходка с

...
Известният актьор бе забелязан по време на романтична разходка с
Коментари Харесай

„Открадна“ я от колегата си и не я пуска: Брад Пит най-после хванат с 25 години по-млада 



Известният артист бе видян по време на сантиментална разходка с приятелката си, с която сполучливо се крие от фотографите към този момент две години.

Холивудският артист Брад Пит (60) се пробва да не излага на показ персоналния си живот след развода с Анджелина Джоли през 2016 година, тъй че животът му след краха на брака не е толкоз прочут.

За известно време той беше свързван с актрисата Алая Шаукат и в никакъв случай не беше доказано, че са освен това от другари, а по-късно се твърди, че е имал връзка с омъжената немска инфлуенсърка Никол Потуралски, само че от две години насам се приказва, че Пит е среща с дизайнера на бижута Инес де Рамон (34).


Тя беше омъжена по времето, когато започнаха да го свързват с нея, а тази година завърши бракоразводното дело с артиста Пол Уесли.

Брад и Инес се пробват да запазят персоналното си пространство, само че в този момент американските папараци съумяха да ги уловят в сантиментален миг, до момента в който се разхождат прегърнати.

Актьорът носеше кафе в ръцете си и изглеждаха доста спокойни дружно. Това не е първият път, в който папараците ги хващат дружно, само че предходни пъти се стараеха да не се допират.


Пийт и Инес бяха видяни за първи път дружно на концерт в Лос Анджелис през ноември 2022 година, а няколко дни по-късно източник, непосредствен до двойката, сподели пред People, че се виждат от няколко месеца.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР