Бракът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд е тема на

...
Бракът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд е тема на
Коментари Харесай

Истинската причина Иймън Холмс и Рут Лангсфорд да не са снимани заедно от месеци

Бракът на Иймън Холмс и Рут Лангсфорд е тематика на диалог измежду загрижени почитатели от няколко седмици, защото двойката се въздържа от шерване на фотоси дружно в обществените медии.

През последните седмици почитателите стават все по-загрижени, че Eamonn и Ruth не са видяни дружно. Сред почитателите беше излюпена интрига, когато Иймън показа фамилна фотография предишния месец, като мнозина означиха, че Рут не е взела участие в здравословната фотография.

Водещият на GB News показа фотография на най-големия си наследник - който той споделя с някогашната си брачна половинка Габриеле, с която се раздели през 1994 година - и брачната половинка и децата му, до момента в който честваха кръщене. Няколко дни по-късно обаче Иймън показа връщаща се фотография, на която той и брачната половинка му наподобяват щастливи дружно. Самата фотография е от май 2018 година и демонстрира, че брачният партньор и брачната половинка се усмихват дружно.

След това Eamonn наруши мълчанието си на фона на слуховете, като отговори на някои почитатели, откакто качи фотография, на която той излиза с бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР