Изразявам най-искрените си съболезнования към семейството, близките и приятелите на

...
Изразявам най-искрените си съболезнования към семейството, близките и приятелите на
Коментари Харесай

Премиерът за смъртта на Радосвет Радев: Загубата е голяма!

 " Изразявам най-искрените си съболезнования към фамилията, околните и приятелите на Радосвет Радев. Той е персона, която остави ярка диря в българския бизнес, публицистика и в публичния ни живот. " Това уточни министър-председателят в съболезнования адрес към фамилията на Радосвет Радев.

Премиерът акцентира основната роля на Радев за развиването на удобна и ползотворна бизнес среда у нас, ориентирана към нововъведенията. " Дълги години Радосвет Радев бе значима част от Българската комерсиална камара, допринасяйки за нейното модернизиране и превръщането ѝ във водеща бизнес организация. Той освен спомогна за одобряването на нейния престиж, само че даде и своята дан за построяването на положителна, спокойна и предвидима икономическа конюнктура у нас ", показа министър-председателят.

Радосвет Радев е създател на Дарик Радио, една от първите частни медии в страната. Дейността му постоянно е била ориентирана към подкрепяне на медийния плурализъм и показване на всички вероятни гледни точки.

Министър-председателят Янев акцентира, че Радосвет Радев е персона, която ще остави ярка диря. " Той ще бъде запомнен от обществеността като човек с визия, персона, която непрестанно се стреми към високи цели и непроменяемо работи за бъдещето на България “, добавя още министър председателят.

" Загубата е огромна. Поклон пред светлата му памет! ", прибавя министър-председателят Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР