С поредица от събития Философско-историческият факултет на Пловдивския университет Паисий

...
С поредица от събития Философско-историческият факултет на Пловдивския университет Паисий
Коментари Харесай

ФИФ на ПУ чества 20-годишен юбилей

С поредност от събития Философско-историческият факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ ще означи своя 20-годишен празник, оповестиха от висшето учебно заведение.

Честванията ще стартират с тридневна Научна конференция с интернационално присъединяване на тематика: Хуманитарното и общественото знание – разкази и хоризонти. Откриването на събитието ще бъде  на 15 май от 14 часа в 6-а публика на Ректората с гала по почитане с почетното звание „ лекар хонорис идея “ на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ на проф. д.с.н. Кольо Коев, която може да се наблюдава на Facebook страницата на Философско-историческия факултет.

Тематичните панели на конференцията са пет, както следва: Философия, социология и науки за човека; Културно завещание и антропология; История и археология; Приложна и институционална социология; Теология. С местата, часовите диапазони, участниците и пленарните отчети на 16 и 17 май 2024 година може да се запознаете тук: https://uni-plovdiv.bg/events/event/772/.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР