За кой ли път Дженифър Лопес успя да ни впечатли

...
За кой ли път Дженифър Лопес успя да ни впечатли
Коментари Харесай

Дженифър Лопес отслабна драстично

За кой ли път Дженифър Лопес съумя да ни впечатли със забележителната форма, в която се намира, по време на MET Gala. Облечена в прилепнала рокля със сребристи детайли с подлата в бежов цвят, тя изглеждаше заслепително.

Впоследствие стана ясно, че 54-годишната изпълнителка в действителност много е отслабнала в последните месеци. И това не се дължи на роклята за МЕТ (обичайната причина Ким Кардашиян да се подлага на драконовски диети).

Лопес неотдавна е завършила фотосите на кино лентата " Целувката на жената-паяк ". " През цялото време пеех или танцувах, което беше по едно и също време вълнуващо и изтощаващо ", споделя тя в Live With Kelly & Mark.

" Никога не съм била по-слаба и съм в бойна форма ", споделя още Дженифър Лопес. Припомняме, че " Целувката на жената-паяк " е основан на едноименния разказ на Мануел Пуиг и споделя за коафьор гей, който през 70-те години в Аржентина е изпратен в пандиза. За да понесе по-леко ориста си, той си показва фантастичната жена-паяк, предава lifestyle.bg.

В останалите функции в мюзикъла на Бил Кондън ( " Мечтателки " ) ще забележим Диего Луна и Тонитиу. А в това време чакаме Atlas - фантастичната драма с Джей Ло по Netflix.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР