Израелският съдия Орел Гринфелд ще ръководи мача Хофенхайм - Лудогорец,

...
Израелският съдия Орел Гринфелд ще ръководи мача Хофенхайм - Лудогорец,
Коментари Харесай

Израелец, свирил кошмарен мач за Левски, ще е съдия на Хофе-Лудогорец

Израелският арбитър Орел Гринфелд ще управлява мача Хофенхайм - Лудогорец, с който завършва борбата в група С на шампионата Лига Европа. Разградчани се нуждаят от точка или пък турският Истанбул Башакшехир да не печели мача си, с цел да продължат във етапа на елиминациите. Хофенхайм към този момент е навън от конкуренцията.

Помощници на Гринфелд ще бъдат Дани Красиков и Рой Хасан, а Амихай Йешуа Моузес ще бъде четвърти арбитър. Допълнителните асистенти зад вратите са Ели Хакмон и Цви Адлер.

Орел Гринфелд е роден на 21-и август 1981-а година и е арбитър на ФИФА от 2012-а година, само че не е от Елитната група на УЕФА. Той има 6 мача в кариерата си в квалификациите на Шампионската лига, само че в никакъв случай не е управлявал мач от групова фаза там. Има обаче 7 мача в групите на Лига Европа. Интересното е, че в Европа на никакво равнище досега не е показвал червен картон, въпреки да обича да респектира играчите. В израелското състезание обаче не се колебае, когато би трябвало да изгони някого.

През предходната есен той свири европейската подготовка за младежи до 21 години в Стара Загора България- Дания, приключил 0:3. Той беше основен арбитър и на мача Левски - Иртиш през 2013-а година, приключил 0:0 в България.

Шампион в неприятно въодушевление чака лъкатушещия Дунав
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР