Израелската система за противовъздушна отбрана е прехванала една изстреляна ракета

...
Израелската система за противовъздушна отбрана е прехванала една изстреляна ракета
Коментари Харесай

Сирени край ивицата Газа: Израелската армия свали ракета

Израелската система за противовъздушна защита е прехванала една изстреляна ракета от линията Газа против Израел, заяви израелската войска, представена от Ройтерс.

" От линията Газа беше изстреляна ракета, която бе прехваната от системата за Противовъздушна отбрана на израелската войска ", се показва в изказване на израелските военни.

Сирени прозвучаха в граничните с Газа израелски обитаеми места, а локалните поданици се скриха в бомбоубежищата, показва Ройтерс.

По-рано палестински чиновници оповестиха, че еврейски преселник е прострелял през днешния ден палестинец на окупирания Западен бряг, съобщи Ройтерс.

Israel’s Iron Dome anti-missile shield shot down a rocket fired at Israel by Palestinian terrorists in the Gaza Strip.
— Algemeiner (@Algemeiner)
Няколко еврейски заселници с револвери и един с пушка са доближили до село Крауат Бани Хасан и един от тях е създал изстрел, убивайки 27-годишния палестинец Моткал Раян, заяви свидетел пред Ройтерс.

Според очевидеца, който е палестинец, израелската войска е пристигнала на място, само че е защитила единствено еврейските заселници.

Западният бряг, който е от регионите, където палестинците желаят да основат бъдещата си страна, претърпя вълна от принуждение, откогато Израел засилва интервенциите си там предходната година в отговор на поредност от улични набези, осъществени от палестинци против израелци.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР