Използваме краката си всеки ден, а често пренебрегваме грижата за

...
Използваме краката си всеки ден, а често пренебрегваме грижата за
Коментари Харесай

Всекидневна грижа за здрави и красиви ходила в няколко стъпки

Използваме краката си всеки ден, а постоянно подценяваме грижата за тях. За да ни служат те по-дълго, би трябвало да се грижим за тяхното здраве и комфорт непрекъснато. Днес желаеме да споделим с вас няколко лесни стъпки, които да следвате в ежедневната грижа за красиви и здрави ходила.

Оглеждайте краката си всеки ден за инфектиране, напукана кожа, мазоли, ранички. По този метод ще можете елементарно да забележите зародил проблем и да се погрижите за него още в самото начало.

Краката Ви би трябвало да са постоянно чисти и подсушени. Това може да ви наподобява като непотребен съвет, само че доста постоянно се пропуща хубавото и нежно подсушаване на краката след баня, изключително в зоната сред пръстите.

Кожата на краката Ви постоянно би трябвало да е мека и предпазена. Ако кожата е суха и напукана, може да се доверите на. Както към този момент ви споделихме, той съдържа тъкмо 10% урея - нужното количество, с цел да бъде кремът оптимално ефикасен и потребен в грижата за здрави и красиви ходила. Освен това той не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти, което прави риска от раздразнение на кожата и появяването на алергии най-малък. Кремът се предлага за ежедневна приложимост при суха, груба и напукана кожа на краката, с цел да стане тя още веднъж здрава, нежна и сияйна. Важно е да отбележим, че не е желателно да се употребява крем в зоната сред пръстите.



И най-после, една последна, само че не по значимост, рекомендация.  Ако страдате от диабет, спазвайте следните препоръки:
Никога не използвайте ножички, железни пили или нокторезачки.Никога не изрязвайте мазоли или вроговена кожа.Изтривайте деликатно с пемза.Скъсявайте ноктите посредством изпилване с картонена пила.
Както сами можете да се убедите, това са в действителност лесни за следване рекомендации, които не лишават доста от по този начин скъпото ни и все недостигащо време. Спазвайки ги всеки ден обаче, ще дарим здраве и прекрасен тип на ходилата си, а те ще ни се отблагодарят, като ни служат правилно и дълготрайно.

 

С поддръжката на

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР