Изпълнителят Трей Груп Холд“ ЕАД ще извърши за своя сметка

...
Изпълнителят Трей Груп Холд“ ЕАД ще извърши за своя сметка
Коментари Харесай

НЕ Е ИСТИНА: Редят наново жълтите павета

Изпълнителят „ Трей Груп Холд “ ЕАД ще извърши за своя сметка пренареждане на жълтата паважна настилка в сектор от бул. „ Цар Освободител “ сред ул. „ 15 ноември “ и бул. „ Васил Левски “. Това потвърдиха от Столична община.

След образувана със заповед на кмета на Столична община работна група, включваща специалисти УАСГ, МГУ, строители, проектанти, контрол и специалисти на общината бе изработен тестов сектор, на който бяха изпитани материали с разнообразни характерности, след което секторът беше претрупан с тежка техника, оповестява Би Ти Ви.

От Центъра за проучвания и планиране към Университета за архитектура, строителство и геодезия бяха осъществени тествания на влаганите в зоната строителни материали. Работният отчет на експертната група ще бъде предаден в Националния институт за недвижимо културно завещание. А пренареждането на жълта паважна настилка ще се извърши след утвърждение на нова технология от института, както и след привършване на строителните действия по ул. „ Оборище “, защото тя се явява обходен маршрут.

Също по този начин е належащо да има дълготрайна прогноза за относително хубаво време, което евентуално ще стане след средата на май. Заради неприятното осъществяване на посочения сектор Столична община не е приела ремонта и не е правила каквито и да е разплащания за него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР