Делян Пеевски и Йордан Цонев осигуриха 800 000 лв. за

...
Делян Пеевски и Йордан Цонев осигуриха 800 000 лв. за
Коментари Харесай

Пеевски и Цонев осигуриха 800 000 лв. за джамията Ибрахим Паша

Делян Пеевски и Йордан Цонев осигуриха 800 000 лева за джамията Ибрахим паша в Разград. Тези средства бяха предоставени от Министерския съвет предходната седмица, в осъществяване на Закона за бюджетa.
 
Подкрепата за вероизповеданията и религиозните храмове - монументи на културата постоянно са били в центъра на вниманието на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски и Движение за права и свободи.

Специално за джамията Ибрахим паша в Разград, която е монумент на културата от национално значение, ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски бе осведомен за компликациите за дотъкмяване на проточилия се 7-8 години ремонт при визитата си през октомври предходната година. 



Този въпрос бе подложен и на срещите на ръководителя на Движение за права и свободи с Главния мюфтия доктор Мустафа Хаджи.
 
По самодейност на Делян Пеевски и посредством ръководителя на бюджетната комисия в Народното събрание Йордан Цонев, в бюджета на Министерски съвет бяха заложени нужните средства - 800 000 лева за реституция и ремонт на джамията Ибрахим Паша в Разград.

Тези средства бяха предоставени от Министерски съвет предходната седмица, в осъществяване на Закона за бюджета.
 
Така работим ние - ЗАЕДНО С ХОРАТА, в името на една по-добра България и Европа! - съобщи Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР