Изпълнителната комисия и контролната комисия нямат много различни функции. Те

...
Изпълнителната комисия и контролната комисия нямат много различни функции. Те
Коментари Харесай

Цветанов напомни на Иван Костов да си затваря устата за приватизацията

Изпълнителната комисия и контролната комисия нямат доста разнообразни функционалности. Те се занимават с работата в партията. От тази позиция министър председателят реши, че може да направи Главчев ръководител в контролната комисия, в сравнение с да е просто позиция в изпълнителната. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " Цветан Цветанов по отношение на упованията Димитър Главчев да бъде възмезден за подадената оставка като стане част от изпълнителната комисия. БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден се организира четвъртият конгрес на партия ГЕРБ на който Бойко Борисов затвърди лидерската си позиция, бяха направени кадрови промени в някои структури на партията и бе даден доклад за свършеното от ГЕРБ досега.

Цветанов разяснява и фотография, която плъзна из интернет през вчерашния ден. На нея се вижда ръководителят на Агенцията на българите в чужбина с нацистки знаци. " Всеки един би трябвало да знае, че такива неща е неприемливо да се носят. Красимир Каракачанов ще дава отговор по случая, тъй като той дава отговор за тази организация ", сподели той.


" Ангажиментите в правосъдното министерство са доста огромни по тази причина и госпожа Цачева е отвън изпълнителната комисия от през вчерашния ден. На нейно място е госпожа Дариткова ", добави Цветанов.

" За взаимно ръководство с Българска социалистическа партия в никакъв случай не е имало диалози. Недопустимо е водачът на социалистите да анонсира, че е имало подобен диалог, с цел да потуши вътрешни битки във групировката си ", сподели той.

Няма да има ремонт на обединението и няма да се сближаваме с Движение за права и свободи. Всеки парламентарно показан се бори за властта, с цел да извърши политическите си визии. Все отново имаше избори, обществото даде гласа си и вероятната коалиция е ГЕРБ и Обединени патрити. За значимите национални тематики приказваме и с опозицията, само че това е обикновено, с цел да имаме добър резултат.

Валери Симеонов беше през вчерашния ден на отчетното ни съвещание. Това демонстрира поддръжка. Няма разкол при патриотите. Във всяко семейство има избрани искри. Когато имаме съдружно ръководство, а единият индивид е формиран от трима водачи и три партии, е обикновено да има напрежение. Ако постоянно бяхме на едно мнение, щяхме всички да сме една групировка. Няма неприятно да има разнообразни отзиви, това ни кара да работим по-добре, разглеждайки всички гледни точки ", сподели той.

" Не сме срещу приватизацията, а срещу хората, които са ощетили страната. Ако Костов с думите си през вчерашния ден е бил прав, значи може да няма никакви терзания. Не може да споделяме, че законодателството се прави за съответна политическа мощ. То би трябвало да се прави, с цел да пази националния интерес. Всеки има право да дава мнение, само че хора, взели участие директно в приватизацията, не е редно да дават коментар, тъй като са взели участие в този развой ", сподели Цветанов във връзка на опита на Костов да се оправдае за приватизацията и за откраднатите пари. Кукловодът се опита да внуши, че е направил огромно положително, а в хазната са влезнали 4,8 милиарда лева

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР