Делян Добрев: ПП-ДБ имат нужда от гинко билоба, ако не

...
Делян Добрев: ПП-ДБ имат нужда от гинко билоба, ако не
Коментари Харесай

Делян Добрев: ПП-ДБ имат нужда от гинко билоба, ако не помогне – от пенсиониране


Делян Добрев: ПП-ДБ имат потребност от гинко билоба, в случай че не помогне – от пенсиониране. „ Гинко билоба! ППДБ имат незабавна потребност от Гинко билоба и в случай че това не им помогне – от още по-спешно пенсиониране! “. Това написа в профила си във фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.


„ Денков за Борисов: „ След като смъкна нашите две правителства… “

Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години главно да ти се пътува (в чужбина – мечтата на пенсионера), както и да забравяш много… Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти на ден, написа още Добрев.

А останалите, които нямаме потребност от Гинко билоба си спомняме че:

1. Първият кабинет франкенщайн сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ падна, тъй като СЛАВИ ТРИФОНОВ си отдръпна поддръжката. Тогава Политическа партия купуваха депутати на Има Такъв Народ за милиони – информация Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.

2. Вторият кабинет напълно от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, тъй като той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно заседание. Ако не я беше подал, можеше още да си е министър председател, тъй като аз единствен в ГЕРБ желаех да си върви.

Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски!

P.S. Денков, Борисов те избра за министър председател, не те смъкна! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието “, написа Добрев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР