Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба и

...
Гинко билоба! ПП-ДБ имат спешна нужда от гинко билоба и
Коментари Харесай

Делян Добрев препоръча гинко билоба на ПП-ДБ

Гинко билоба! ПП-ДБ имат незабавна потребност от гинко билоба и в случай че това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! Това написа в фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

" Денков за Борисов: " След като смъкна нашите две държавни управления... "

Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години главно да ти се пътува (в чужбина - фантазията на пенсионера), както и да забравяш доста... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти на ден.

А останалите, които нямаме потребност от Гинко билоба си спомняме че:

1. Първият кабинет франкенщайн сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ падна, тъй като СЛАВИ ТРИФОНОВ си отдръпна поддръжката. Тогава Политическа партия купуваха депутати на Има Такъв Народ за милиони - информация Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.

2. Вторият кабинет напълно от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, тъй като той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно заседание. Ако не я беше подал, можеше още да си е министър председател, тъй като аз единствен в ГЕРБ желаех да си върви.

Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски!

P.S. Денков, Борисов те избра за министър председател, не те смъкна! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието ", написа още Добрев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР