Изненадващо откритие направиха шведски геолози. С него един път завинаги

...
Изненадващо откритие направиха шведски геолози. С него един път завинаги
Коментари Харесай

Под Балтийско море дреме НЛО

Изненадващо изобретение направиха шведски геолози. С него веднъж вечно може да се постави завършек на хипотезите за съществуването на НЛО.

Учените оповестиха, че са разкрили галактически транспортен съд на дъното на Балтийско море.

В един от последните си броеве, английският вестник " Дейли Мейл " писа за новото изобретение. Група шведски геолози под управлението на Питър Линдберг благодарение на подводен радар търсили в Ботническия залив остатъци от транспортен съд, потопен в тези води преди към век. Но се натъкнали на НЛО.

Максималното, което учените се надявали да намерят на борда на потъналия съд, били няколко каси с шампанско. Неочаквано обаче на сонарите, чиято функционалност е да сканират морското дъно, се появило необичайно леке с голям размер.

И сега на дълбочина 90 м се намира голям обект с кръгла форма и диаметър над 18 м. По съмнение на Линдберг находката може да е първото в света доказателство за посещаване на представители на извънземни цивилизации.

Освен това учените забелязали на морското дъно към хипотетичния галактически транспортен съд големи ями и пукнатини. Предполага се, че те са се появили при рухването на НЛО-то.

" Като геолог съм се нагледал на доста странни неща, само че този " галактически транспортен съд " е най-необичайният обект от тези, които са ми попадали в 18-годишната ми кариера ", споделя Питър Линдберг, представен от " Дейли Мейл ".

Откритието на екипа на Линдберг провокирало възторг в шведската преса. Според локалните вестници откритието наподобява на кораба " Хилядолетен сокол " от кино лентата " Междузвездни войни ".

Засега екипът на Линдберг не разполага със средства, с цел да провежда изваждане на хипотетичното НЛО на повърхността. Учените се надяват, че в близко време ще намерят пари.

" Ще бъде доста обидно, в случай че се окаже, че нашето НЛО е просто голям камък или нещо от този жанр ", споделя Линдберг, само че този вид бил изцяло евентуален.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР