Учи за живота и за да работиш това, което искаш.

...
Учи за живота и за да работиш това, което искаш.
Коментари Харесай

Матурите само на компютър, обмисля МОН



Учи за живота и с цел да работиш това, което искаш . Това поучава пред БиТиВи служебният министър на образованието Галин Цоков.

Много е значимо децата да учат за живота , по мнението му. Образованието може би е скучно поради самите поколенчески разлики, допусна министърът.

Образователните системи се пробват да приспособяват образованието към актуалните технологии , стана ясно от коментара му.

Семейната среда е доста значима за образованието, безапелационен е просветният министър. На матурите има видеонаблюдение и децата нямат в себе си мобилни устройства, което е поръчител против теча на правилните отговори.

На 11 ученика матурите са анулирани поради прилагане на мобилни устройства. Ще се направи повсеместен разбор на проблемите по време на матурите.

Обмисля се те да стават на електронни устройств а. Нашата просветителна система би трябвало да се приготвя за това, счита Галин Цоков.
 Над 46 000 възпитаници ще се явяват на матури през май
Над 46 000 възпитаници ще се явяват на матури през май

Най-предпочитана е матурата по британски език

Това първо ще се тества на пробни матури и ще се разиска с родителите. Тази концепция МОН ще завещае на постоянната власт.

Четвъртокласиците се показват добре на матурите и на интернационалните оценки. Стремеж на образованието е да е с повече практическа устременост, посочи министър Цоков.
 Няма да има матури за детската градина и за 1 клас
Няма да има матури за детската градина и за 1 клас

Няма пари в бюджета за отпадане на държавните такси за студентите

Пари за университетите ще бъдат открити , стана ясно още от коментара му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР