Изкуството се крие в умението да откриваш красотата във всичко,

...
Изкуството се крие в умението да откриваш красотата във всичко,
Коментари Харесай

Да създадеш картини от... стари дънки

Изкуството се крие в умеенето да откриваш хубостта във всичко, което те заобикаля и да извличаш най-хубавото от наличното. Toчно подобен е погледът на корейката Чой Со Йънг към живота. С майсторство и въображение тя основава градски пейзажи от... остарели дънки и акрилна багра. Йънг е в положение да пресъздаде всички детайли и дребни елементи от заобикалящата я среда. За задачата си набира остарели дънки и употребява всяка част от тях в своите творби на изкуството.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от gambaris (@gambaris_id)

Ако се загледа в сътвореното от нея, човек може да открие копчета, джобове, остарели етикети и даже шевове, които се первъщат в забележителни прозорци, здания, улици, телефонни стълбове и други познати детайли. Нейните произведения се открояват с помощта на усета й за потребление на разнообразни нюанси на синьото като захабен деним или по-тъмен. Творческият й заряд й оказва помощ да употребява другите нюанси, с цел да изобрази градски пейзажи с невероятни елементи, които нормално са от родния й град.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от KNHT (@__knht)

Погледнем ли от разстояние, е доста мъчно да се разбере дали това е картина или изкуство, сътворено от дънки. Използването на материята е толкоз точно, че наподобява като че ли е нарисувано върху платно. Не е изненада, че нейните творби се продават на търг, като всяка от тях е на астрономически цени. Едното й произведение на изкуството, озаглавено „ Пристанище “, беше продадено в Christie's в Хонг Конг за умопомрачителните 276 112 щатски $. А ние сме сигурни, че изкуството постоянно намира метод да си проправи път. Дори когато става дума за захабени дънки от дълго време забравени в дрешника...

 
Posted by Azza art on Wednesday, January 22, 2020
 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Art (@art_dailycontent)
7 стайлинг хрумвания с дънките, които всяко момиче би трябвало да има в дрешника си
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР