Изкусителната Биляна Йотовска реши още в началото на 2022 г.

...
Изкусителната Биляна Йотовска реши още в началото на 2022 г.
Коментари Харесай

Биляна Йотовска посрещна нова година в рая на Марк Твен

Изкусителната Биляна Йотовска реши още при започване на 2022 година да се отдаде приятните моменти, като отпътува на екзотична отмора със фамилията си, вместо да запретне ръкави и да се заеме с работа, както вършат мнозина от нас. Всъщност не е по никакъв начин изключено актуалната ѝ екскурзия да е подарък от нейния брачен партньор във връзка 37-ия ѝ рожден ден, който бе в края на предишния месец - по-точно на 26 декември, написа life.dir.bg.

Тогава тя показа в персоналния си Инстаграм профил изложба от няколко няколко фотоси с мъжа си Митко Димитров, на които театралничат пред фотографския обектив с плодова торта. Надали обаче десертът е бил единствената изненада, готова от него за обичаната му.

Разбира се, в случай че двамата са дружно в продължение на цели осемнайсет години, напълно обикновено е международният първенец по културизъм да знае изцяло тъкмо какво би направило половинката му същински щастлива. Ето за какво се е избрал да заложи на една от най-големите ѝ пристрастености, а точно пътешествията по земното кълбо.

През последните дни Биляна качи в обществените мрежи кадър от летището, показващ съпрузите и щерка им Никол, държащи алените си паспорти и самолетните билети, мигове преди да се качат на борда на летателното средство, чиято последна спирка е прелестния остров Мавриций.

Преди още да кацне, фитнес моделът разгласява серия от 24-часови истории, в които сподели отвисоко мястото, където ще прекара идващите две седмици. Няма спор, че откъдето и да огледа човек островната страна, намираща се на към 900 километра от о. Мадагаскар, нейната хубост е способна да го остави без мирис и думи. Не инцидентно тя е измежду най-предпочитаните дестинации за отмора от туристите, които остават вечно запленени от нейните възхитителни плажни линии, величествените водопади и очарователни коралови рифове.

Там природата и луксът като че ли съществуват в цялостна симбиоза, завладяваща с лекост сърцата на посетителите, карайки ги да се връщат още веднъж и още веднъж. Все отново не на вятъра в миналото самият Марк Твен е споделил, че Господ е основал първо Мавриций и едвам по-късно, по негово сходство, е сътворил парадайса.

Часове откакто дойде, Йотовска разкри на почитателите си в обществената мрежа приказната вила, която са наели в 4-звездния хотел " Zilwa attitude ", ситуиран на метри от водите на Индийския океан. В малко видео тя разноски почитателите си измежду палмовите дръвчета и заведенията, редящи се пред постройката, в която са отседнали, а по-късно ги зарадва с няколко съблазнителни фрагмента от крайбрежието, където релаксира по бански, легнала върху шезлонг и с коктейл в ръка.

" Ниво на напрежението - 0 ", гласи едно от посланията към постовете ѝ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР