Италианският певец Андреа Бочели разкритикува Италия заради строгите мерки, които

...
Италианският певец Андреа Бочели разкритикува Италия заради строгите мерки, които
Коментари Харесай

Андреа Бочели се чувства „унижен“ от мерките на Италия за справяне с коронавируса

Италианският артист Андреа Бочели разкритикува Италия поради строгите ограничения, които страната е въвела поради ковид. Световноизвестният тенор прекара вируса преди няколко месеца, само че на конференция заяви, че е не се е съобразил с апелите да си стои у дома, тъй като „ не е направил закононарушение “.

Бочели сподели и че се е почувствал „ унизен и афектиран “ от наложените ограничавания за справяне с COVID-19. „ Не можех да напусна къщата си, въпреки да не съм направил закононарушение! “, добавя 61-годишният италианец. Той не се е спазил възбраните, тъй като не счита, че „ на неговата възраст е здравословно да си стои у дома “.

„ Имам потребност от слънце и витамин D. Нека откажем да съблюдаваме това предписание. Нека четем книги, да се движим в близост, да се опознаем, да приказваме, да има разговор “, подкани музикантът.

Бочели, който има двама пораснали синове от предходния си брак и дребна щерка с втората си брачна половинка (понастоящем негов мениджър), разкритикува и метода на италианското държавно управление към образованието.

" Имам осемгодишна щерка и е немислимо за тези деца да би трябвало да вървят на учебно заведение, разграничени от парче плексиглас и скрити зад маска ", сподели той. " Немислимо е учебните заведения да бъдат затворени толкоз бързо, и то със същата скорост, с която нощните клубове бяха отворени още веднъж, където младежите отиват не да учат, а да разпръскват мозъка си. "

В умозаключение тенорът добави, че съгласно него епидемията към този момент е отминала. Той се излекува изцяло, само че 35 хиляди други италианци не съумяха да преборят вируса. Италия бе измежду първите страни в Европа, които започнаха строги ограничения за ограничението и оправянето с него.

 
Италианците - „ новите сиромаси “ поради ковид?

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР