ОвенОт сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте

...
ОвенОт сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 29 април 2024 г.

Овен
От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте с нови неща, до момента в който не свършите старите. Вечерта посветете на визити. Днес не е зле малко да подразните обичания: направете се на хладна и непристъпна, с цел да се изплаши и разбере, какъв брой доста Ви обича. Само не преигравайте прекомерно!. И не се влияйте от дребните недоразумения, тъй като може да Ви скапват напълно настроението.
Телец
През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци
Доста доста ще реализиран тези Близнаци, които умеят вярно да слагат ултиматуми и да блъфират. Рискът въодушевява. Благодарение на събитията, нито за минута няма да загубите увереността в личната си победа и ще я удържите, удивлявайки заобикалящите Ви. Интересното е, че представител на различен знак, в случай че се опита да наптави напълно същото, ще реализира тъкмо противопоставен резултат. Днес сте склонни да си играете с възприятията на другите, в това число и с тези на хора, които доста почитате. Бъдте деликатни: околните ще Ви простят прегрешенията на този ден, само че неприятния привкус от обидата въпреки всичко ще остане.

Рак
Има възможност да откриете у себе си гении и качества, останали по-рано незабелязани. Много бързо се учите да прилагате непознатия потребен опит и положителните привички. Денят е подобаващ за другарство с умни и забавни хора, които с готовност ще Ви одобряват в своята компания. Що се отнася до повърхностните особи, които се интересуват единствено от себе си - дръжте ги по-далече. Общуването с тях единствено би Ви огорчило. По начало с готовност помагате на всеки, който се нуждае от това, без да чакате признателност, а това постоянно прави усещане.

Лъв
Възможни са финансови загуби, санкции и други санкции. Затова пък самолюбието Ви няма да страда: през днешния ден ще чуете огромен брой похвали и други хубави мнения по собствен адрес. Бъдете бдителни: ще се намерят подли недоброжелатели, които ще се пробват да Ви манипулират чрез ласкателства!Днес може да взимате значими решения и да давате обещания – няма да се премислите и ще удържите на думата си. В фамилията са евентуални огромни промени към по-добро.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Доведете до логически край всичко, с което сте се занимавали през последните няколко месеца. Днес е най-подходящия ден, в който би трябвало да приключите с няколко неща, а и да се насладите на творението на своите ръце. Нистина ще има на какво да се наслаждавате.

Скорпион
Не би трябвало да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, по този начин и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя обичан човек - освен физически, само че и духовно. Просто да го прегърнете ще е незадоволително.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец
Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Денят е удобен за финансови решения. От сутринта може да се занимавате с писмена работа или да подписвате документи. Бъдете съсредоточени и деликатни. Времето е уместно за другарство, преписки и диалози на професионални тематики. Може да се обърнете към съветник по финансовите въпроси. В общуването бъдете приветливи и положителни. Предстоят Ви нови запознанства.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР