Министър-председателят на Индия Нарендра Моди официално подаде документи за преизбиране

...
Министър-председателят на Индия Нарендра Моди официално подаде документи за преизбиране
Коментари Харесай

Нарендра Моди лансира кандидатура в маратонските избори в Индия

Министър-председателят на Индия Нарендра Моди публично подаде документи за преизбиране в своя изборен регион в свещения град Варанаси, където беше атакуван от политически поддръжници, до момента в който се кандидатира за трети мандат.

Моди се изкъпа в Ганг във вторник и отслужи молебствия, преди да подаде документите си за номинация в офиса на Варанаси. През 2014 година, годината, в която той стана министър-председател, „ Казах, че майка Ганг ми се е обадила ... в този момент усещам, че ме е осиновила ”, сподели той във видео, оповестено на платформата на обществените медии X.

Изборите в седем етапи, които се организират в продължение на шест седмици заради размера на Индия и логистичните провокации, в този момент са повече от половината. Четвъртата фаза на гласуването се организира в понеделник.

Партията Бхаратия Джаната на Моди се чака като мощен любимец за победа, а анализаторите описаха гласуването като референдум за десетилетието му на власт, в това число неговата енергична марка Индуистки на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР