Харвард, Форбс 30 под 30, елитни адвокатски кантори, национален съвет

...
Харвард, Форбс 30 под 30, елитни адвокатски кантори, национален съвет
Коментари Харесай

Атанас Русев: "Иконата" на ПП Лена Бориславова се е изгаврила с мен

" Харвард, Форбс " 30 под 30 ", елитни адвокатски адвокатски фирми, народен съвет на Да България, народен представител, началник на политическия кабинет на министър ръководителя... създателя на " сглобката "... "
Така дефинира Лена Бориславова със собствен пост във Facebook ръководителят на сдружението " Да спасим Корал ". Според проверяващия уебсайт Биволъ юристката е фалшифицирала негов автограф, с цел да може Кирил Петков да бъде отписан от УС на сдружението и да поеме поста на длъжностен министър на стопанската система през 2021 година, каквото е условието по закон. Скандалът се разрасна и в обществените мрежи, където реагира и забърканият без негово познание Атанас Русев:
" Това е " ИКОНАТА " на #ПродължавамеПодмяната, лена бориславова, която се е изгаврила с мен и сдружението което съставлявам, като си е направила ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО от мое име и още куп подправени документи и подписи, с което е сменила Управителния Съвет на нашето гражданско съдружие " Да запазим Корал ". Ред закононарушения съгласно Наказателния Кодекс.
За да може нейният кирил петков да влезе във властта. В нарушаване на закона.
Каква може да е движещата мощ за сходна жестока НАГЛОСТ и възприятие за безспорна безотговорност?
А в последно време, по всички медии с арогантното си и пренебрежително държание, и ясното предпочитание още веднъж да ръководят и вземат решение бъднините на НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?
Каква бедност на съзнанието ", написа още Русев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР