Актрисата от EastEnders Шерил Фъргисън казва, че светът й се

...
Актрисата от EastEnders Шерил Фъргисън казва, че светът й се
Коментари Харесай

Шерил Фъргисън от BBC EastEnders споделя как животът й се е „разпаднал“ след ужасяващата диагноза рак

Актрисата от EastEnders Шерил Фъргисън споделя, че светът й се е разпаднал, когато е била диагностицирана с рак и е била ограбена от фамилни проекти, защото е имала потребност от хистеректомия.

Емблематичната сапунена актриса - която изигра Хедър Трот в шоуто на BBC от 2007 година до 2012 година - животът й се обърна с главата надолу от опустошителната диагноза през 2015 година Разказвайки за своето тестване, 58-годишната звезда споделя, че е останала да се опасява от най-лошото, когато лекарите оповестиха шокиращата вест, че тя има заболяването.

Шерил споделя, че се е страхувала да остави 16-годишния си наследник Алекс без майка и по-младия си брачен партньор, 46 година -годишната Ясин Ал-Джермони, без брачна половинка. Звездата, която споделя сина си с някогашния си брачен партньор Джамшед Садики, споделя, че се е принудила да откри сили да се пребори с рака и да победи. получи опустошителната си вест. Тя споделя: „ Да, имаше някои мрачни моменти, когато си мислех: „ Ще умра ли? “ Ще оставя ли брачна половинка си без жена, сина си без майка?...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР