Интернет търгове са място, на което можете да намерите най-необичайни

...
Интернет търгове са място, на което можете да намерите най-необичайни
Коментари Харесай

Продадоха на търг... призраци!

Интернет търгове са място, на което можете да намерите най-необичайни неща. Но това, което аукцион-сайт от Нова Зеландия разгласи за обмен, надмина всевъзможни фикция. Жителка от град Крайстчърч продаде на търг... призраци!

По думите на някогашната собственичка на духовете Ейви Удбъри, преди време те обитавали остарялата фамилна къща и не давали покой на няколко генерации.

Но след намесата на екзорсист били уловени и затворени в две дребни стъкленички с кръстове на гърлата им, с цел да не избягат злите сили. След което стъкленичките били потопени в светена вода, с цел да унищожи неприятната им сила.

Ейви твърди също, че обезоръжените духове са на остарял мъж и на момиче, живели в къщата й през 20-те години на предишния век. Призракът на остарелия мъж бил на някой си Ле Греъм, който умрял пред 1920 година. Според това, което Ейви слушала за него от своите предшественици, и приживе той обичал да плаши хората.

" Исках да се отърва от тях, тъй като те ме плашеха ", изясни повода за продажбата някогашната собственичка на двата духа.

На интернет-търга духовете са били продадени за 2830 новозеландски $ или 1983 щатски $, заяви Асошиейтед прес. В търга са взели участие над 214 000 души. Името на купувача не се оповестява.

Приходите от продажбата са предопределени за сдружение на бранители на животните.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР