Интересно проучване определи най-мразеният отбор в английския футбол. Противно на

...
Интересно проучване определи най-мразеният отбор в английския футбол. Противно на
Коментари Харесай

Кой е най-мразеният отбор в Англия?

Интересно изследване дефинира най-мразеният тим в британския футбол. Противно на упованията това не е някой от клубовете, които сега са на върха на славата. Публикация в „ Туитър “ на консуматор с името English Football Statistician уточни Лийдс като най-омразния тим в Англия.

Подреждането на тимовете е направено на база на количеството песни на противниковите агитки, ориентирани към даден противник. Така против Лийдс има цели 117 сходни песни, което е над два пъти повече от втория в класацията Ливърпул. Срещу водача в класирането на Висшата лига противниците са основали 50 викания и напеви. Трето място заема Тотнъм с 42.

Лийдс за последно беше във Висшата лига през 2004 година, а последният му огромен триумф датира през 1992 година, когато завоюва шампионската купа и " Чарити шийлд ". Клубът от „ Елан Роуд “ е троент първенец на Англия, по веднъж е печелил ФА Къп и Купата на Лигата. По два пъти победи с Чарити шийлд и Купата на панаирните градове (предшественикът на Купата на УЕФА и Лига Европа).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР