Бившият водещ на Тази сутрин“ Филип Скофийлд, 62, беше заснет

...
Бившият водещ на Тази сутрин“ Филип Скофийлд, 62, беше заснет
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Истината за тези слухове за завръщане на Филип Скофийлд: КЕЙТИ ХАЙНД разкрива телевизионните перспективи за звезда с брадва... чиито източници казват, че все още е бесен една година по-късно - вярвайки, че е бил хвърлен под автобуса

Бившият водещ на „ Тази заран “ Филип Скофийлд, 62, беше сниман по-рано този месец ухилен със звездата от „ Аз съм звезда “ Деклан Донъли, 48, обвиняващ слуховете, че завръщането в малкия екран на водещия с секира е разполагаем

Но, както ми споделиха вътрешни хора, последните 12 месеца не са създали нищо, с цел да помрачат самоувереността на Скофийлд. Той остава гневен и към момента се вижда като жертва на сагата.

Разпространяваха се клюки, че Скофийлд ще предприеме правосъдни дейности против ITV, където също беше хазаин на викторина The Cube и към този момент несъществуващите British Soap Awards. Неговият юрист, Джонатан Коуд, обаче отхвърля това.

Въпреки това не престават дивите шушукания, че той ще се върне в ITV, домът му от съвсем 30 години, където е творил неговото име като кралят на дневната телевизия, дружно с Холи Уилоуби на дивана This Morning.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР