Имам съмнения, че бизнесът на Божков е толкова голям, защото

...
Имам съмнения, че бизнесът на Божков е толкова голям, защото
Коментари Харесай

Безлов: Божков неслучайно беше монополист 20 години

" Имам подозрения, че бизнесът на Божков е толкоз огромен, тъй като е почтен предприемач. Той е монополист от 20 години, това не е инцидентно. През всичките години мощно е зависел от страната. Рекетът се прави през медиатори и компании, не става персонално. Противните изказвания ми наподобяват като смешка ". Това съобщи за " Твоят ден " Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.

Според него през 2015 година е имало подсилен оборот от хазарт по отношение на 2008 година. " Вие отнемате това от елементарния човек и го разпределяте към монополист. Изведнъж се оказа, че сме номер едно в Европа, като масраф на елементарния българин за хазарт ", уточни той. И добави, че е политическият конфликт е за промяната на Висш съдебен съвет. " В рамките на положителното му познаване е догатката дали ще сменят Гешев. Аз бих назначил различен основен прокурор, в случай че бях кукловод. Големият проблем е политическото договаряне, той е обвързван със справедливостта ", акцентира Безлов.

По думите му поради догатката, че банкнотите от 500 евро се употребяват от престъпността, Европейски Съюз ги следи.

От своя страна юристът Людмил Рангелов счита, че Божков не е бил на процесуален разпит, а това е единствено събиране на информация. " Не се колебая, че парите са дадени за рушвет, тъй като всички събития наподобяват правдиво. От други мои клиенти ми е известно, че се рекетира бизнеса. До момента обвиняването не е задоволително обосновано, с цел да издържи в правосъдна зала ", безапелационен е той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР