Иконата не е просто произведение на изкуството. Процесът на създаване

...
Иконата не е просто произведение на изкуството. Процесът на създаване
Коментари Харесай

Каква икона трябва да имате? Вижте нашите съвети

Иконата не е просто произведение на изкуството. Процесът на основаване на икона се появява като алегоричен развой на последователно откриване на изображение, като към този момент обещано авансово, се демонстрира, появява се на повърхността на дъската. Иконописецът не основава изображение, а го отваря.

 Православната черква в никакъв случай не е разрешавала рисуването на икони въз основа на въображението на художника, защото това би означавало цялостно разкъсване с Архетипа. Икона или облик е обликът на самия Бог, или на Божията майка, или на. Изображението е благословено със светена вода. След освещаването светите изображения сякаш са отчуждени от земния си генезис и от земните си основатели. И те са почитани от хората като свети неща, дадени от Бог, посредством които се демонстрира Божията берекет, която дава излекуване от душевен и физически болести, а също по този начин обезпечава нужната поддръжка в земния и духовния живот.       

Древни славянски амулети от зли хора и завистници

Универсален талисман, който ще ви разреши освен да се предпазите по време на работа, само че и да изгоните всевъзможни зли духове като цяло - брадвичка на Перун или мълниеносен кръст. Перун е мощен господ, бранител на света и хората от силите на тъмнината. Вярвало се е, че дяволите бягат от един тип от него. Но помнете: Перун е и богът на справедливостта.

Слънчев кръст или просто кръст в кръг. Символизира слънцето, прогонвайки тъмнината на нощта. В предишното се смяташе, че освен Перун, само че и богът на слънчевия диск Хорс хвърля гръмотевица в злите духове. Следователно признакът Кон може също да ви помогне да се предпазите от злото магьосничество по време на работа.

Мечи нокът или зъб, на които сме посветили обособена публикация. Мечката беше считана за опасност от зли сили, приписана му способността да разсейва черната магия.

Всеки талисман от зли хора се носи, тъй че да не се вижда - той е зашит зад подплатата или се крие в скришен джоб. Ако той внезапно е почнал да потъмнява мощно, до момента в който вие седите на работа в офиса, това значи, че сте подложени на магическа офанзива.

За кариерно развиване

Професионалният напредък е фантазията на всеки чиновник. Правилно " оборудван " портфейл може да способства за това. Банкнотите в него би трябвало да лежат по избран метод: огромни - в едно поделение, дребни - в друго, дребна смяна в обособен джоб. Можете да ги сортирате във прогресивен ред.

Като организирате вярно работното си пространство, можете също да постигнете забележителен триумф. Например можете да закачите на стената картина на планини, портрети на богати и известни персони. Ако по време на работа бързате и няма време за настоящи каузи, тогава на работния плот се слага изображение с цъфтяща ябълка или череша.

Източник:

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР