Собствениците на някои от най-големите и най-ценни имоти в Обединеното

...
Собствениците на някои от най-големите и най-ценни имоти в Обединеното
Коментари Харесай

Страховете относно данъка върху наследството се появяват сред богатите собственици на земя

Собствениците на някои от най-големите и най-ценни парцели в Обединеното кралство форсираха прехвърлянето на благосъстоятелност на своите наследници заради опасения, че данъчните облекчения върху наследството могат да бъдат затегнати при лейбъристкото държавно управление, съветници споделиха.

Данъкът върху наследството се начислява в размер на 40 % от цената на имуществото на обещано лице при гибелта, над освобождението от налози от £325 000, само че разнообразни облекчения могат законно да се употребяват за понижаване на задължението.

Рейчъл Рийвс, канцлер в сянка, сподели преди няколко години, че Лейбъристката партия ще прегледа „ всяко едно данъчно облекчение “, предлагано в Обединеното кралство, в случай че партията бъде определена на общите избори. Оттогава обаче лейбъристите изключиха премахването на данъчните облекчения върху наследството за земеделска земя.

Това не попречи на някои притежатели на поземлени парцели и исторически къщи да подхващат превантивни дейности - даже преди свикването н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР