Пенсионер призова хората да действат незабавно“, ако бъдат поканени да

...
Пенсионер призова хората да действат незабавно“, ако бъдат поканени да
Коментари Харесай

Спешното предупреждение на мъжа „действайте незабавно“, тъй като му е поставена диагноза „тих убиец“

Пенсионер прикани хората да „ работят неотложно “, в случай че бъдат поканени да участват на прегледи за белодробно здраве - тъй като той оказа помощ на ранна диагностика на неговия рак.

Оуен Макграт, на 71, получи съкрушителната вест, че има рак, който пораства в левия му бял дроб, на рождения му ден. Мъжът беше поканен за обзор на белите дробове като част от стратегия, която се извършва в неговия регион, и е признателен, че участва.

Повече от един милион души в Англия, на възраст от 55 до 74 години, които пушат или привикнали да пушат, към този момент са поканени за безвъзмезден целеви обзор на здравето на белите дробове. Те откриват белодробни проблеми, в това число рак, в най-ранните му стадии, даже преди да се появят признаците. Такъв беше казусът с Оуен, само че в този момент той е без рак. Той сподели на Liverpool Echo, че другите би трябвало да участват на тези срещи.

Пенсионерът сподели: „ Много се веселя, че отидох за инспекцията. Не чаках сканирането да покаже нещо, само че по-късно Обадиха ми се да кажат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР