Хубаво на пролетта е, че ни подарява приказни места, дори

...
Хубаво на пролетта е, че ни подарява приказни места, дори
Коментари Харесай

Роклята, която ни повежда към нови градски приключения

Хубаво на пролетта е, че ни подарява приказни места, даже и в града. Точно като тези нежни лилави глицинии, които „ обгръщат “ част от постройката на Двореца в Царската градина в София. Може би един от най-instagrammable спотовете през последните две седмици. И надали има момиче, което да е устояло на това да си направи най-малко един кадър измежду тази приказна атмосфера, която градът ни подари тази пролет.



Не устояхме и ние, изключително с тази елегантна рокля на красиви цветя от новата сбирка на Tommy Hilfiger . Точно това ентусиазъм се крие в нея – да внася свежестта на природата в градския пейзаж. Колекцията носи името West Coast Prep и то не е инцидентно, тъй като от една страна улавя духа на Западното крайбрежие, а от друга показва онази preppy стилистика, с която тоалетите са по едно и също време елегантни, само че и леко небрежни. Тази рокля е доказателството, тъй като е вид „ риза “ и е в комфортна миди дължина. При нея виждаме страховит контрастност сред класическото райе в бяло и синьо, което носи чувство за лято и морски завършения, и флоралните претекстове в блестящо и наситено алено, които незабавно приковават погледа.



Другото преимущество при нея е, че може да бъде носена както с бели кецове, с еспадрили (равни или на платформа), по този начин и със сандали на ток. Защото сигурно е дреха, която се вписва както в работната ни среда, по този начин и може да бъде съвършения тоалет за уикенда. Показваме ви и по какъв начин може да бъде съчетана с разнообразни чанти – дребни или огромни, още веднъж според къде ви води динамичното всекидневие. Така със подмяна единствено на аксесоарите може да получите няколко разнообразни визии.

Новата сбирка на Tommy Hilfiger можете да откриете в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall в София.



С поддръжката на Tommy Hilfiger

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР