Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви мамят далечните

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви мамят далечните
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 2 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви мамят далечните простори, далечните земи и морета, само че уюта на личния дом нормално печели преимущество. Хубав ден да поскате амнистия, да намерите мощ.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Съжалявам, елементарни ми, обичам те, благодаря - хавайската мантра на завръщането в изначалното, хармонично, нулево положение. Струва си да опитате по какъв начин работи.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Сътрудничеството е нещо, друго от упреците, мърморенето или намирането на виновност, на оправдания. Винаги е от изгода да опитате, да бъдете свързани със света, в сравнение с да отричате и критикувате.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес гледайте по-внимателно да се отнасяте към детайлностите, че нали сте чували за дребните камъчета, които прекатурват колата. Всеки подробност е значим, всяка дума и даже всяка въздишка. Просто бъдете осъзнати.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не оставайте до късно в леглото, в случай че имате да свършите нещо значимо, тъй като един път успали се, всичко ще върви обратно. Днес можете да забавите темпото и да се разноските измежду природата, пролетта към този момент стартира да се усеща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Чудесен ден да бъдете по-дълго с хората, които обичате. За някои може това да е обвързвано с спомагателни отговорности, само че те най-малко ще са приятни. Не се ядосвайте за дреболии, през днешния ден нервната система е уязвима.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Сигурно през днешния ден ще се отдадете на извършване на покупки, добре е да попълните запасите. Не се изкушавайте да купувате ненужни дреболии поради външния им тип. Бъдете еко, минимизирайте, по-малко движимости, по-спокоен живот.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Храната се трансформира в мазнини, а те се натрупват на най-неподходящите места, в случай че не се вземат ограничения, по този начин че-внимавайте. Празниците са добър мотив да се оправдае преяждането. Не се залъгвайте, просто не прекалявайте.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Някакви мрачни настроения се пробват да Ви задушат, не се оставяйте на сходни въздействия. Наистина, нуждаете се от малко уединение и занятие с обичаните си действия. Добре е да починете малко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР