Хлапето, което се изяви на малкия екран като талантлив актьор

...
Хлапето, което се изяви на малкия екран като талантлив актьор
Коментари Харесай

Цяла България Изтръпна, Когато Разбра Това За Детето На Димитър Рачков!

Хлапето, което се изяви на дребния екран като надарен артист какъвто е баща му сериозна закъсало с школото. Вторият му татко Евтим Милошев, който е продуцент на бг сапунката го уредил с ролята на Коко единствено при изискване, че присъединяване му няма да се отрази на учебното заведение.

Милошев признава, че го поканил в офиса си като същински артист и му предложил ролята макар, че живеят в една и съща къща тъй като майка му е някогашната жена на комика Рачков. С който се раздели и живее с продуцента, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.

По всеобщо мнение малчуганът бързо навлязъл в материата. Не без помощта на екранната си майка Марта Вачкова, с която се познава от дълго време. Но макар триумфа в лентата уроците взели да му куцат.Затова дребния артист бил осъден да заляга над уроците и ролята му била спряна. За да има време да си поправи оценките. Тък като краят на образователната година се задава и няма доста време.

През идната седмица ще можем да се насладим на петия сезон на „ Откраднат живот ”. Той ще се излъчва както всекидневно без понеделник от 20 часа по Нова телевизия. Продуцентите ни дават обещание доста нови изненади с обичаните ни герои и включването на още четирима други нови артисти.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР