Ако има някой, който е напълно наясно как да изглежда

...
Ако има някой, който е напълно наясно как да изглежда
Коментари Харесай

Урок от Дженифър Лопес - кои са джинсите, които удължават краката

Ако има някой, който е изцяло наясно по какъв начин да наподобява добре във всяка обстановка и на всяка възраст, то това е Дженифър Лопес. Дълги години в шоубизнеса, тя е имала опция да научи тъкмо по какъв начин да сортира най-подходящите облекла за формите си.
 Дженифър Лопес - още веднъж без Бен Афлек
Дженифър Лопес - още веднъж без Бен Афлек

Актрисата сама и на премиерата на новия си филм

В последните няколко месеца 54-годишната актриса и певица съумява да ни изненадва с избора си на джинси - прилепналите останаха в предишното, в този момент Джей Ло носи супер разкрояващи се деним панталони.

Освен че наподобяват доста елегантно, те имат и различен огромен плюс - няма по какъв начин да ги носим с друго, с изключение на с обувки на висок ток. Това в композиция с леко разкрояващ се надолу модел оптически удължава краката.

Още един плюс на по-широките модели джинси е, че те не излизат от мода. Можем да ги носим години наред без да се тормозим, че сме изостанали. В тъмни нюанси пък са задоволително елегантни, с цел да си ги позволим в офиса и даже на вечерно празненство.

Ако прекомерно необятните модели като тези на Дженифър Лопес не са тъкмо нашето нещо, можем да изберем напълно леко разкрояващи се от коляното надолу джинси или пък прав модел.

Почти всички марки за бърза мода като Zara, Mango и H&M оферират сега сходни. Ако търсим по-качествена направа, можем да се обърнем към Arket, &Other Stories, Tiger of Sweden и, несъмнено, Levi`s.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР