Любослав Пенев трудно сдържаше емоциите при интервюто си след оставането

...
Любослав Пенев трудно сдържаше емоциите при интервюто си след оставането
Коментари Харесай

Любо Пенев през сълзи: Излъгаха ни и ни оставиха сами

Любослав Пенев мъчно сдържаше страстите при изявлението си след оставането на неговия Хебър (Пазарджик) в елита на родния футбол. Тимът се избави след победа с 3:1 против Етър в последния кръг, а след края на мача Ел Голеадор остана правилен на своя жанр, бивайки почтен и прям до болежка, като в един миг мъчно сдържаше сълзите си.

Легендата приказва за тежката обстановка в клуба и за това по какъв начин двама кметове на общината, предходен и настоящ, искрено са излъгали футболния клуб.

" Срещата през днешния ден ми се стори доста добра. Хебър е квалифициран тим. Резултатът не е инцидентен. Имаме темперамент и жанр. Играем 90 минути без да стопираме, само че това минава през един сериозен труд дълго време. На напред във времето излиза работата на тези момчета ", разгласи той по адрес на мача, а по-късно засегна и обстановката в тима.

" От предишното лято до през днешния ден единствената поддръжка, която имаше тимът това са почитателите. Бившият кмет и актуалният кмет са главните отговорници за актуалното положение на тима. Бившият кмет не си подвига телефона, не си дава отговор на известията. Новият кмет изпраща грамоти, само че в едно спортно меню няма артикул с името грамота. С грамоти не се реализират резултати. Няма финансова непоклатимост. Бившият кмет ни излъга, новият пристигна и направи обещания пред тима и ни излъга още веднъж. Общият общ брой от резултата на двамата е 0 ", добави още огромният нападател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР