Големите възможности означават много настройки, а те от своя страна

...
Големите възможности означават много настройки, а те от своя страна
Коментари Харесай

Смартфон, който се управлява сам

Големите благоприятни условия значат доста настройки, а те от своя страна са равностойни на доста главоболия. Погрешно битува мнението, че множеството производители на смарт телефони не се интересуват дали функционалностите на смарт телефоните, които оферират, са в действителност използваеми. От Huawei показаха неотдавна най-новите устройства от висок клас от серията P20, които от една страна оферират страхотни благоприятни условия за потребителите, а от друга - се отличават с лесната и налична приложимост.

Всичко стартира с използването на един изцяло нов метод и взор към технологиите на бъдещето. Инженерите на Huawei осъзнаха, че само с възстановяване на процесорната активност и добавяйки няколко функционалности на камерата, няма да реализират доста, тъй като по този метод не улесняват крайните консуматори. Ключът към триумфа се крие в потреблението на технология, която не може да бъде забелязана, само че може да бъде употребена на процедура, улеснявайки доста аспекти в смарт телефон живота на потребителите. Тази технология е изкуственият разсъдък.
Изкуственият разсъдък или просто AI е технология, която служи като помощно духче: познава вашите потребности, служи със знанията и уменията си, и на всичкото от горната страна се грижи за изтощителните, сложни и скучни задания, като разрешава да се фокусирате върху най - значимото, а точно - да употребявате телефона си.

Функциите на изкуствения разсъдък могат да бъдат най - добре видяни посредством фотографията. Водещото устройство на новата серия - Huawei P20 Pro, е оборудван с най-хубавата камера на пазара сега. Може да снима остри и детайлни фрагменти вечер, предлага 5x хибридно приближение, а лещите ви разрешават да замъглите фона по натурален метод, който усъвършенства вашите фотоси. И въпреки всичко, крайният резултат не зависи от оборудването, а от уменията и знанията на фотографа. Поне до момента беше по този начин. С P20 Pro получавате изкуствен интелект, който ще ви асистира, разпознавайки обекти, подиуми, светлина и размери в действително време. Пресмята параметрите като един професионален фотограф, позволявайки ви да се концентрирате върху запаметяването на момента. Този виртуален помощник може да ви покаже по какъв начин най-добре да композирате фотографията и да ви предизвести, в случай че има възможност фотографията да се окаже завъртяна. Може също да планува придвижвания на дадени обекти, фокусирайки се напълно върху мястото, на което ще бъдат снимани те.

Изкуственият разсъдък се потвърждава като доста потребен и на по-късен стадий, когато телефонът към този момент съхранява стотици фотоси тук-там и хора. За да разкажете история за вашето прекарване, би трябвало да изберете най-хубавите и забавни от всички фотоси, които съдържат значими за вас моменти. Малко хора са склонни да търсят всред огромните сбирки от фотоси, чудейки се коя да изберат, търсейки съответно място или човек. Добрите вести са, че потребителите на P20 Pro не би трябвало да вършат това! Внимателно подготвен от специалисти, изкуственият разсъдък разпознава наличието на фотосите ви в действително време, категоризира ги и ги прави оценка. Вече, с цел да споделите мемоари с обичаните си, може просто да отворите Smart Galleries, където ще намерите подготвени тематични албуми с автоматизирано определени фотоси, които са подредени по грациозен метод.
Дори най-бързият телефон стартира да се забавя с времето. С инсталирането и деинсталирането на приложения, паметта се запълва с локове от данни, които са ненужни и забавят работата на устройството. Инженерите от Huawei са намерили решение в тази посока, като са обучили изкуствения разсъдък. AI логаритмите непрекъснато наблюдават какви приложения се отварят, по кое време и какъв брой време се употребяват. С тази информация, те приспособяват телефона чрез вашите нужди; плануват по кое време ще ви би трябвало съответно приложение и го зареждат авансово. И в случай че в действителност се нуждаете от него, то е заредено и готово да започва незабавно! Изкуственият разсъдък познава неизползвани функционалности и приложения и ги затваря, с цел да накара телефона ви да работи по-бързо. Докато другите телефони стават все по - мудни, вашият P20 Pro остава все по този начин бърз, даже и по отношение на момента, в който сте го купили. Всичко това се случва, без да ви тормози, освобождавайки ви от грижите за телефона.

Всички механизми, които персоналният ви изкуствен интелект употребява, с цел да обезпечи съвършеното здраве на системата, са също ужасно решение за различен проблем, с който никой до момента не се е справил - живота на батерията. Huawei P20 Pro изпреварва конкуренцията освен с потенциала на батерията от 4000 mAh и потреблението на деликатно подбрани енергийно-спестяващи съставни елементи. Смартфонът се отличава с AI като управлява всичко, което се случва в действително време и ревизира къде отива множеството от силата на смарт телефона. Така както и вие бихте създали, технологията на изкуствения разсъдък взема решение от кое място може да бъде спестена батерия. Иновацията знае вашите привички и схваща кои приложения могат да бъдат затворени или сложени в латентен режим, и планува, че няма да имате потребност от Wi-Fi в идващия час, тъй като сте надалеч от вкъщи. Не се постанова да вършиме или да мислите за нищо, само че невидимият помощник, който работи за вас, ще се погрижи телефонът ви постоянно да е подготвен за деяние, работейки доста по-дълго от другите устройства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР