Големите разлики между главния и индивидуалните водомери в немалко от

...
Големите разлики между главния и индивидуалните водомери в немалко от
Коментари Харесай

ВиК- Варна: Големите разлики между главния и личните водомери се дължат и на кражби

Големите разлики сред основния и самостоятелните водомери в значително от жилищните кооперации във Варна се дължат и на обири. Това заяви в утринния блок на тв „ Черно море “ с водещ Иван Барбов шефът на „ В и К “ инж. Валентин Вълканов.

Според в този момент настояща разпоредба 4 при определяне на разлика кубиците вода се разхвърлят по сметките на живеещите във входа. Излиза, че тези, които крадат, не заплащат, а тези, които заплащат постоянно, заплащат повече, което е незаслужено, призна Вълканов.

Решението е управлението на етажната благосъстоятелност да упражнява надзор, защото хората, които манипулират водомерите си, не позволяват инкасатори в дома си, добави той.

Друг вид е подмяната в къси периоди на измервателните устройства с отдалечени, което е бъдещето. Така операцията на водомерите ще стане невъзможна, няма да е належащо и влизането на инкасатори всеки месец в дома на клиентите.

Предстои и приемането на Закон за ВиК операторите. С него ще бъдат направени и съответните промени в в този момент настоящата разпоредба 4, сподели още Валентин Вълканов. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР