Районната прокуратура във Варна привлече като обвиняем и задържа до

...
Районната прокуратура във Варна привлече като обвиняем и задържа до
Коментари Харесай

Задържаха мъж, нанесъл побой на бившата си приятелка

Районната прокуратура във Варна притегли като обвинен и задържа до 72 часа мъж, нанесъл междинна телесна щета на някогашната си другарка
39-годишният Стойчо Ст. е притеглен към наказателна отговорност за нанесена междинна телесна щета на някогашната си другарка – закононарушение по член 131а, по отношение на член 129 от Наказателен кодекс. С разпореждане на прокурор в Районната прокуратура във Варна мъжът е арестуван до 72 часа.

На 28 май към 19,50 ч. 28-годишната жертва на обвинения е била призната в болничното заведение след нанесен побой. В незабавния център тя съобщила за причинителя на насилието, като показала някогашния си другар Стойчо. Същата вечер той пристигнал в квартирата на младата жена, с която бил разграничен от няколко години. Нанесъл й побой, в резултат на който дамата има фрактура на ребро и пневмоторакс.

39-годишният обвинен е осъждан няколко пъти. Последната ефикасна присъда за държане на наркотични субстанции изтърпял в края на предходната година и излязъл от пандиза.
В понеделник, 1 юни, Районната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР