Главният прокурор Иван Гешев, дал заявка, че ще изрине политическия

...
Главният прокурор Иван Гешев, дал заявка, че ще изрине политическия
Коментари Харесай

ЕКШЪН в Narod.bg: Гешев удря „касиерите“ на Бойко – братовчеда Ради, Гърнетата, Котараците

Главният прокурор Иван Гешев, дал поръчка, че ще изрине „ политическия отпадък “ от върха на страната, се готви за първите удари против еманацията на мафията във властта – Бойко Борисов и неговите скрити „ касиери “, разкри извънредно осведомител на Narod.bg от ешелона на шайката.

Във Върховна прокуратура има събрани задоволително доказателства за формиране на досъдебни производства против най-изявените ятаци на Бойко – Радослав Иванов, прочут като „ братовчеда Ради “, пернишките милионери Димитър Борисов – Митьо Гърнето и аверът му Иво Иванов – Праховеца, „ футболистите “ Сашко и Кольо Митничаря, както и цялата фауна, населяваща митичния кръг „ Котараците “.

От суровите данни е ясно, че против целия табун перачи на Бойко са събрани стоманени доказателства – документи, свидетелски показания и специфични разследващи средства, които могат да уличат изброените лица в пране на пари в изключително огромни размери.

От началото на следствието до внасянето на обвинителен акт е въпрос на време, в което прокурорите да аргументират обвиняванията за постигането на неоправдателни присъди, изясни източникът на Narod.bg.

Реклама

За „ братовчеда Ради “ се приказва, че е заслон за колосално пране на пари, добити от обръчите на ГЕРБ, посредством няколко бизнес инициативи, за които държавното обвиняване е добре осведомено.

Гърнетата от Перник са на мушката със серия публични поръчки под крилото на ГЕРБ, за които досега нито един прокурор не събра храброст да входира и привика милионерите на подсъдимата пейка.

„ Това време свърши, към този момент няма недосегаеми – войната, която Бойко разгласи на Иван Гешев, ще вземе много жертви от лагера на шайката “, уверен е източникът на Narod.bg.

Очаквайте скандални детайлности единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР