На 3 януари 2021 г. милият и любящ“ Оли Стивънс

...
На 3 януари 2021 г. милият и любящ“ Оли Стивънс
Коментари Харесай

Изкривени гласови бележки на садистичните убийци на Оли Стивънс, преди да го подмамят към насилствена смърт

На 3 януари 2021 година „ благият и любящ “ Оли Стивънс беше погубен единствено на 13-годишна възраст – от садистично дуо с желание възмездие.

Тийнейджърът с огромно сърце, който живееше със фамилията си в предградието на Рединг Емър Грийн, е запомнен от околните си като човек, който постоянно ще се застъпва за новобранеца. И по този начин, когато Оли видя фрагменти на по-малко момче, което е унижавано, той естествено се опита да предизвести по-големия си брат, като му съобщи видеото.

Когато две момчета в една и съща група на Snapchat научиха, че той се е опитал да помогне на по-малкото дете, те реагираха гневно, обвинявайки го, че „ ги е доносничил и се е заяждал “, както сподели на BBC News от DCI Анди Хауърд, който управлява полицейското следствие на Thames Valley. Съобщенията, прегледани по-късно от полицията, демонстрират по какъв начин двете момчета, на възраст 13 и 14 години по време на нападението, са възнамерявали убийството с трети младеж - 14-годишно момиче, което ги е срещнало персонално едвам в деня на убий...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР