На младите момчета в риалити шоуто Има нещо за Мириам“

...
На младите момчета в риалити шоуто Има нещо за Мириам“
Коментари Харесай

Участниците в „Нещо за Мириам“ сега – съдебни дела, насилие и трагична смърт

На младите момчета в риалити шоуто „ Има нещо за Мириам “ беше дадено „ приключението на живота им “, само че останаха смутени, когато жестоката неистина за пола на Мириам беше публикувана разкриха им, до момента в който камерите се въртяха.

Новият документален филм на Канал 4 Мириам: Смъртта на риалити звезда преглежда по какъв начин мексиканският модел Мириам Ривера стана първата трансджендър звезда на риалити малкия екран и срамното шоу, което я катапултира в светлината на прожекторите. Обявен като „ историята за едно от най-противоречивите телевизионни събития от последните 20 години и въпросите, които остават без отговор “, сериалът преглежда и трагичния й живот след славата и мистериозната й гибел на 38 години.

Няма подозрение, че шоуто е най-отвратителното риалити телевизионно шоу досега, с предпоставката, че шестима млади мъже се състезават за обичта на зашеметяващия модел Мириам, 21, и премия от £10 000 за спечелилия. Въпреки това малко знаеха, че Мириам е транссексуална жена, която вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР