На 21 години транссексуалният модел Мириам Ривера стана известна по

...
На 21 години транссексуалният модел Мириам Ривера стана известна по
Коментари Харесай

Помрачаващите последни години на Мириам Ривера - мистериозно падане на 5-ия етаж и шестмесечно отвличане

На 21 години транссексуалният модел Мириам Ривера стана известна по целия свят - само че това не беше тъкмо звездата, която тя " d мечтал.

Родена през 1981 година в Мексико, Мириам със мощен дух стартира прехода си като тийнейджърка и напуща фамилния дом на 14-годишна възраст. Тя продължава да си основава живот в балните зали на New Йорк Сити, където тя удиви останалите на сцената с невероятната си хубост.

В началото на 20-те години Мириам подхваща още един самоуверен скок - потегля през езерото в Лондон, с цел да се причисли към пънк бандата за транс девойки Speed ​​Angels. Именно тук тя се записва за шоу за запознанства, което ще промени хода на нейния опустошително къс живот - в този момент прословутото Има нещо за Мириам.

На пръв взор Има нещо за Мириам имаше поразителни прилики с американското шоу The Bachelor. Заснет в Ибиса, сериалът наблюдава „ шест момчета с алена кръв “, до момента в който те се борят за обичта на Мириам – плюс премия от £10 000. Последваха разнообразни срещи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР