Германският Opel направи малък товарен автомобил на базата на ултра-компактния

...
Германският Opel направи малък товарен автомобил на базата на ултра-компактния
Коментари Харесай

Opel извади свръхмалка баничарка

Германският Opel направи дребен товарен автомобил въз основата на ултра-компактния Rocks-e. Машината има дребни размери и много огромно товарно пространство. Електрическият автомобил ще може да се поръчва до края на тази година в Германия и Холандия, само че цените му към момента не са оповестени.
`Opel

Rocks-e Kargo е дълъг единствено 2.41 м, необятен 1.39 м и висок 1.52 м. Трудно е да се повярва, само че моделът предлага повече от 400 литра товарен размер и товароносимост от 140 кг. С радиус на завиване от единствено 7.2 м, дребното електромобилче може да маневрира през най-тесните улици.
`Opel

Това транспортно средство ще бъде идеално за доставка на артикули като пакети, пица или медикаменти, изключително в гъсто обитаеми градски региони. Вместо пътническа седалка, Rocks-e Kargo има модулно товарно поделение, отделено от " кабината на лидера " с отвесна стена. Зареждането на автомобила от битова мрежа е напълно реалистично за 3.5 часа. Максималната скорост не надвишава 45 км/ч.
`Opel

Пространството и комфортът на шофиране на лидера обаче са същите като при пътническата версия. В същото време лидерът има достъп до стоките, прибрани в товарното поделение, както през вратата на пасажера, по този начин и непосредствено от мястото си. В последния случай хоризонталният похлупак над товарното поделение просто се накланя обратно към прозореца.
`Opel

В същото време самият похлупак може да издържи до 40 кг и служи като отлична маса със специфичен органайзер. Спецификациите са същите като общоприетата версия за пасажери. Електрическият мотор развива единствено 8 конски сили. Батерия с потенциал 5,5 kWh, разрешава на Rocks-e Cargo да изминава 75 километра по метода WLTP.
`Opel

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР