Емблематичният ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental добави поредната награда

...
Емблематичният ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental добави поредната награда
Коментари Харесай

Ресторант ADOR на хотел InterContinental с престижна награда за най-добър интериорен дизайн

Емблематичният ресторант ADOR в столичния хотел InterContinental добави следващата премия в сбирката си от влиятелни оценки. Кулинарното украшение на София сграбчи наградата за най-хубав интериорен дизайн на тазгодишните награди „ Дизайнер на годината “, а премията беше връчена на изискана гала в хотел Hilton Sofia.

Конкурсът се провежда от 1996 година и обичайно коронова най-хубавите достижения в региона на модата, интериорния и графичния дизайн. Изненадата на вечерта беше присъединяване на известни топ модели от 90-те. Сред тях са Елена Ангелова-Мис България 99, Мария Кавлакова, Стела Огнянова-Мис България 94, Мария Георгиева, Огняна Режмунд, Цветелина Бранкова и Мария Райчева. Те се любуваха на пет звездния кетъринг на хотел Hilton Sofia и виновността Face2Face на New Bloom Winery.

Емблематичният ADOR съчетава блясъка на историческата си локация против Народното събрание с щипка съвременна кулинарна изтънченост.

Дизайнът на ресторанта е в синхрон с естествения фон на идеалния център на София - златният „ килим “ от жълти павета хармонично прелива в атмосфера на изтънчен интериор, кондензиран с изтънчени елементи, красиви и естествени нюанси.

С дизайнерските линии в ресторант ADOR стартира и неповторимото кулинарно странствуване. То дава на сетивата симфония от усети, допълнени от най-високо равнище на обслужване, с чувство за комфорт и разкош, и само по рода си кулинарно показване.

Освен превъзходни авторски ястия и богата винена листа от целия свят, ресторант ADOR разполага с тераса с неповторима панорама към площад „ Народно Събрание” и Храм-паметник „ Св. Александър Невски”, две равнища, бар, където се подготвят атрактивни коктейли, както и VIP зала за извънредни събития.

През предходната година ADOR завоюва наградата " Ресторант на годината “ на Българските туристически награди.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР