Категорично ще предприемем всички мерки във всякаква област, така че

...
Категорично ще предприемем всички мерки във всякаква област, така че
Коментари Харесай

Главчев: Имам доверие на всички министри в моя екип


Категорично ще предприемем всички ограничения във всякаква област, тъй че да се случват почтени избори. Това съобщи служебният министър председател Димитър Главчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Главчев акцентира, че неслучайно медиите са поканени в Министерството на електронното ръководство, където на инцидентен принцип бяха изтеглени номерата на машините за гласоподаване, които ще преминат засвидетелствуване за сходство.

" Благодаря ви за присъединяване в тегленето на номерата на машините, които ще бъдат удостоверявани. Искам в действителност всички да се убеждят, че през целия развой всичко ще бъде обществено, транспарантно и пред очите на всички български жители ", сподели той.

Главчев отхвърли да разяснява свадите сред политическите сили и въздействието им върху настройките на гласоподаватели. " Ние имаме за задача да помогнем в организирането на избори. В политически диспути не влизаме, нямаме отношение към тях ", уточни служебният министър председател.

" Към всички министри, които са членове на моя екип, вярвам ", заключи той.

" Важно е да върнем доверието на жителите в машинното гласоподаване и да бъдат извършени почтени демократични избори на 9 юни ", сподели от своя страна служебният министър на електронното ръководство Валентин Мундров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР