Германската полиция проведе в събота вечерта специална операция в Северен

...
Германската полиция проведе в събота вечерта специална операция в Северен
Коментари Харесай

Спецакция срещу няколко мафиотски клана в Германия

Германската полиция организира в събота вечерта специфична интервенция в Северен Рейн - Вестфалия против противозаконния хазартен бизнес, който е в ръцете на няколко мафиотски клана.

Направени са обиски на
казина, пушални, букмейкърски пунктове и чайни, където са открити огромен брой нерегистрирани игрални автомати, няколко незаконни казина и манипулирани автомати, заяви " Дойче веле ".

Министърът на вътрешните работи на провинция Северен Рейн - Вестфалия Херберт Ройл се закани, че всеки ден ще бъде отнеман покоят на тези, които вършат градовете по-опасни за живеене и акцентира, че правовият ред в страната стои над всевъзможни фамилни права.

През последните години в Германия зачестиха случаите на по този начин наречената кланова престъпност - мафиотски синдикати, които обгръщат членовете на някое огромно семейство. През лятото на 2018 година в границите на следствие за пране на пари полицията в Берлин арестува 77 обекта - благосъстоятелност на огромно арабско семейство. Вниманието на правоохранителните служби в страната е привлечено също от чеченските кланови структури.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР