Германия е държавата, която осигурява най-добри условия за образование на

...
Германия е държавата, която осигурява най-добри условия за образование на
Коментари Харесай

Германия с най-добри условия за международните студенти

Германия е страната, която обезпечава най-хубави условия за обучение на задграничните студенти. Това сочи световно проучване на „ Британски съвет “, наречено „ The Global Gauge “, написа Мениджър Нюз.

Едно от преимуществата, които от ден на ден притеглят младежите от чужбина в Германия са възходящите благоприятни условия за образование напълно на британски език. Така на студентите се дава благоприятни условия да получат висше обучение без да знаят немски език.

В интернационалните класове в страната се организират семинари, в които вземат участие студенти от Съединени американски щати, Китай и Германия и които са водени на британски език от немските преподаватели.

В част от университетите в немските провинции задграничните студенти не заплащат такси. Така разноските за престоя им в чужбина са доста по-ниски, в сравнение с във Англия или Канада да вземем за пример.

Изследването на „ Британски съвет “ взема поради индикатори като признаването на дипломата в света, трендовете за увеличение на броя на задграничните студенти, откритостта и поддръжката от страна на преподаватели.

Прочетете целия текст в Мениджър Нюз.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР